Chokladbollar



Jag och Ida har bakat JätteAvavancerat i dag! haha goda, traditionella chokladbollar blev det. Enligt receptet skulle det bli 25 st per sats, vi gjorde
fyra satser. 19 bollar blev det sammanlagt, skulle bli 100 st?!!! Vem vill ha pytte pytteSmå bollar?? Hmm, Inte vi i alla fall! :)

Grill hos Orre

Jag har precis varit på personalfest, mums med grillat!
I morgon ska jag upp tidigt, så nu ska jag gå och läsa och sova gott :)
God natt kära vänner


Tack för en Super Duper Bra helg



Vi har haft en super duper bra helg rent utsagt :) Jag ligger efter med sovandet, ska lägga mig tidigt i kväll! Festat sent Fredag och Lördag, upp tidigt och Shoppat Lördag och Söndag, Kollat Bounce på Söndagen och kom hem sent i Söndags.
Så ska det vara, fullt upp!! En sån här resa får vi snart göra om :)

Många tummar upp för den här helgen! HejSvejs :)


Hahahahaha

Vi skrattar hysteriskt, i kväll!

Vi har lärt oss hur döva flirtar, hur man får bäst dubbelhaka och hur det är att vara fyra för att fickparkera! Vi har Ett STORT problem:
Bouncebiljetter söker skjuts, Örebro till Stockholm, ev. ny ägare

Ha eeen bra kväll gött folk, nu ska vi vidare å dansa// Emma, ida, Mickan, ulle :)


Mot Stockholm



I morgon ska jag, Ida och Emma åka i från Mark, i några dagar :) Det blir ett stopp i Örebro där vi bl.a. ska hämta Mickan, sova en natt och partajja.
Sen Stockholm på lördag och söndag, Shopping och utgång!
Bilproblemet är löst och nu vill jag bara att det ska bli Fredag så att
vi kan ge oss av :)


Nytt Nytt Nytt


21 April 2010



Har precis skjutsat ner Andreas till jobbet! Nu ska jag strax ner till donken och jobba tre timmar. Efter det blir det förmodligen en tripp till Borås med Louise och till kvällen ska vi kanske kika på en liten dansföreställning, vi får se :)

Have a nice day :)


Ät glass och bli snäll



Precis hemkommen från ett Medel-Styrkapass! Jag och Jojjo drog med Louise till friskis, som på grund av de inställda flygen, stannar i Sverige en vecka till :) ♥

Jag längtar JätteMycket tills vi ska till Sthlm i helgen. Vi har dock ett litet problem, som blir allt större!!! Hur ska vi komma upp tro, cykla kanske? haha. Snakka precis med Emma och vi fortsätter med frasen "Det löser sig" :)
Vi är inte de som oroar sig i onödan, men kanske är läge att börja göra det nu!!

// Ulrika Kärrbrand ♣

Fika Fika Fika Fika Fika

I dag har jag umgåtts med Johanna. Vid elvatiden drog vi ner till byn och kikade runt men hittade inget särskillt, vilket kanske var lika bra. Ska ju till Sthlm nästa helg så kanske bra att spara pengarna till dess :)

Efter det drog vi till friskis och gymmade. När vi kom hem igen klippte Johanna till min lugg, den växer jättefort och nu har vi precis fikat här hemma, mamma har bakat! JätteGott :)





Ha en RoLiG Lördagskväll Hejsvejs :)

Jakob Eklund säger va fan


Solglasögon


HM Åhlens Top Shop Le specs Gina Tricot

Jag och Kristin

I dag har jag och Kristin varit inne i GbG! Vi sket i bussen och tog bilen i dag i stället. Det är alltid lika spännande när vi åker bil i storstaden, vi vet aldrig riktigt vart vi hamnar. Men vi kom fram till lektionen i tid i alla fall!! Väl framme övades det berättartekniker som aldrig förr! "Sköldpaddan och Haren", den ska vi berätta för barnen minsann :) På med sagohatten!!! haha

Just nu gör jag inte så mycket, har precis käkat kladdkakssmet och resten som blev över ligger i ungnen just nu. Mums Mums ;)

Torsdag



I kväll blir det grillning, med flickorna hos Th :)

Sol, Vind och Vatten



Man blir så glad av det här vädret, jag får sån överskottsenergi :)

Jobbat i Örby, legat på balkongen en stund och nu sitter jag, med joggingkläderna på, och ska strax bege mig ut i skogen :)


Vilket väder


Vaknade halv åtta i dag, begav mig ut på en JoggingTur. Efter det for jag till jobbet, och nu väntar Louise på att jag ska komma, så det var allt för i dag :)


Peace & Love & Peace & Love & Peace & Love



Det kan bli himla spännande det här, har aldrig vart på festival innan och grisat runt. Blir säkert as skojj, förväntar mig i alla fall, HMMMM, Lera, bajs, alkohol, tält, SkrikMusik, SkitSmutsigt, men framförallt en upplevelse --------->>>>

"MAN SENT/ALDRIG LÄR GLÖMMA" med sina roliga vänner :) SoMmAr SoMmAr

Jag har lust att slänga alltihopa

Jag har jättemånga produkter och jag har rensat och slängt en del i dag, fattar inte var allt kommer i från?!!! Använder kanske en tiondel! Kände att jag var tvungen att göra nått åt detta, det svämmar över!

Min Samling--->





Ligger rätt mycket skit i de där necessärerna, gamla nagellack, gammalt smink m.m



Haha, visst minns vi dessa "DATEparfymerna", de har slängts nu!!!



13 Schampon, Sjukt onödigt!!! Men gillar jag det inte, köper jag tydligen ett nytt! Mest Billigt skit :)





Säger det igen, Såå onödigt att samla på sig allt! Men såå svårt att slänga det, samma sak med kläder! Är i alla fall glad att jag lyckades slänga lite av min samling, som jag ändå inte använder! Nu kanske Johanna får plats med lite av sina grejjer i badrummet också :) hahaha ;)


Jag städar



Kristin har vart här en sväng, nu städar jag för fullt! Sen ska jag plugga lite också, ska bara, bara, å bara göra det också! Sen så :)

Då var det dags igen

Tummen upp för i går/natt :) En riktigt lyckad påskafton. Mår desto sämre i dag, men det är väll lite som det ska va! Det är bara att ladda om :)



Förfest hos "han som inte vill synas", haha och sen Hotellet. Vi ses la där :)


Glad påsk Glad påsk Glad påsk

Startade dagen med en långpromenad med Th & Stavarna! I kväll beger vi oss mot havet för att fira påsk :) I dag ska här ätas och drickas gott gott :)

Två bilder från förra årets påskfirande:





Glad Påsk ;)

Hämnden är ljuv



Jag hade inte en tanke på att det var första april i går! Pappa körde det klassiska "älgskämtet". Jag var jättetrött, och låg och läste lite på mitt rum. Men när pappa glatt ropade i från köket att det stod en älg utanför, så flög jag minsann upp. Innan jag ens hunnit kolla ut, så bildades ett JätteLeende i pappas ansikte "April April din dumma sill", hahahah!!!! Otroligt lättlurad är jag :)

Ha en mysig Långfredag allihopa

RSS 2.0