Gräddhyllan

Underbar dag! Har precis kört lite powerwalk i skogen med Johanna. Nu ska jag strax iväg och jobba och ikväll blir det att lyfta skrot.


I morgon kommer Lollsan hem! Har längtat som fasen :) Vi var lite sugna på utgång imorgon men vi får väll se vad vi hittar på!! hehe

Åh vad jag saknar er






Saknar dessa barn så otroligt mycket, de är så jäkla underbara!!!


Har dock fått reda på, ganska nyligen, att mina två volontärvänner blivit rånade på brutala sätt, på två olika ställen när de rest runt i landet. Blev riktigt ledsen när jag hörde detta, fyfasen vad jag hade varit rädd om jag vart dom. Det är det negativa med Afrika. "Är man vit, så har man överflöd med pengar."

Nu ska påskaflötet bort

Gick upp vid åttatiden och hoppade i joggingskorna. En riktigt goer joggingrunda i skogen blev det. Pappa håller på för fullt med att sätta upp den lilla poolen här ute, så snart blir det till att bada :) haha

Onsdag

Denna veckan har varit riktigt goer än så länge. Fint väder, shoppat massor med Emmis i Götebööörg, solat med Ida, tränat m.m.

I dag gick jag upp halv åtta och mötte upp Ida för en powerwalk/joggingrunda på två timmar. I kväll blir det nog lite skivstång sen får vi se :)



Åk InTeee :( Åh du också....

Fiancée och barn ja släng dig i väggen

Inte nog med att jag förstör för mig själv så gör jag det för alla andra också! Jag borde ju spärras in....

Jag ser fram emot påsken, eller? Mina kompisar utnyttjar att jag är singel.
Ett riktigt charmtroll ska dom tydligen försöka para ihop mig med.


Försöka går ju alltid! hahahaha och det gick PppPPp

Skogsmulle

Ida är ju roliger! "Aa jag är på en liten runda" blev nästan tre timmar. Vi gick runt Mjögasjön bland annat, fast kom ifrån stigen lite. Vi såg både grodor, en ödla och tussilagor. Mysigt och välbehövligt :)


Snart blir det friskis också, jippi! Nått får man ju sysselsätta sig med ;)

Styr skeppet mot det blå

Har hunnit med en hel del redan idag. Jag har jobbat. Varit med treorna på påskvandring i församlingshemmet. De kör samma som när vi var små, fast mer utvecklat. De var duktiga de gamla, riktiga skådespelare. Kändes lite nostalgiskt och mysigt att gå runt där faktiskt.


Blev en riktigt kort dag. Slutade elva. Nu har jag käkat ris och kyckling och nu ska jag iväg på annat! Pusshej

veckor eller månader


Helgen var riktigt bra! Sol, grill, tjejmys, tre toppar m.m.

Nu är livet som vanligt igen. Jag har börjat att vikariera och snart intar jag även donken. I dag har jag varit hos frissan och gjort ljusa slingor. Var riktigt nervös när jag satt i stolen, trodde jag skulle ångra mig men nu är det gjort. Kanske lägger ut en bild senare om jag hinner :) Ljust och fräscht blev det i allafall!

Ja tack

Underbart med sol! Snart kommer Ida och hämtar upp mig, sen går bilen vidare till Varberg. Där blir det grill och förfest hos Elina och sen vidare ut :) Ska bli riktigt kul att träffa gänget igen, va ett tag sen!!

Jag längtar tillbaka

Redan när jag såg Sverige från ovan fick jag en klump i magen! Här vill jag INTE landa. Jag längtar tillbaka så in i tusan! Här är det så jädra kallt. Fryser ihjäl här i detta land. Mörkt och deprimerande är det också. Usch Uschhh!!!

Väntar och väntar

Nu är jag på Dohas flygplats. Har precis träffat Johanna här :) Klockan halv två i natt går flyget hem här ifrån. Kan inte tiden gå lite fortare, tack.

Har åkt på nån matförgiftning också, känns som lite småjobbig tajming. Men det var värre i morses nu är det nästan helt bra i jämförelse med då! Just nu vill jag i allafall bara hem till min säng och sova sova sova! :) Trött och noll energi!

Gör mig redo för dejt



Hej hopp! Bjuder på en mesig/tidsfördrivar bild när jag sitter i sängen just nu! haha.

Hur som helst, detta blir nog mitt sista inlägg ifrån Tanzania. Denna hotellsängen är för övrigt såå goer, lakanen är fräscha och rena, bara den lyxen liksom :) Har inte sovit så gott som jag sov inatt på mycket länge, inga jobbiga tuppar, morgonböner, hög musik m.m.!! I morgon klockan två går flyget hemmåt, till kalla, regniga Sverige. Låter sååå lockande, eller inte ;) haha MEN Ses snart hoppas jag! Om jag inte blir kidnappad i kväll. Puss & kram

Bästa någonsin

I går mötte jag först Mike och Jarno. Sen drog vi till en väldigt lyxig och dyr restaurang där vi mötte upp ett rikemansgäng på ca tio. Sen drog vi vidare till en pub, sen en dansclub och sen en annan och sen hmm. Jag hann precis till hotellet innan de stängde ner frukosten i allafall, haha!

En halvtimma senare kom Mike och hämtade upp mig eftersom vi skulle till Ön Mbudja. Så där har jag varit och slappat hela dagen :) Nu är jag så sjukt trött! Kommer att somna på stört snart. I morgon är det min sista dag här. Den ska utnyttjas lika bra som de andra.

Det är inte slutet detta är början

Nu sitter jag på hotell Golden Tulip i Dar es salaam. Kom hit för ca två timmar sen. Har tatt mig ett dopp i poolen och hade tänkt att bättra på brännan lite men solen vägrar titta fram! Men varmt och skönt är det här i allafall.

Sista dagen på skolan var jobbig. Jobbigt att säga hejdå till alla barnen och till lärarna. Jag bjöd på glass till "min ettklass". Har aldrig sett barn bli så glada för lite glass och jag har aldrig sett så många avundsjuka barn heller.





Det kändes väldigt trist att lämna Moshi klockan 8 i morses måste jag säga. Lämna Veronica, mamma Vicky, huset, ödlorna som springer runt i huset, myrorna som bor i mina kornflakes, ja ALLT! Men jag vill och hoppas att jag kan komma tillbaka en vacker dag, för allt är bara så jädra gött här :) haha

Bilder fran i veckan








RSS 2.0