Kalas

I går hade vi kalas hos oss för att fira mig. Mycket trevligt men sen vart jag helt slut, blev myskväll för mig och Martin senare bara. Men är inte helt fel det heller.
 
 
Söndag: Dagen har varit lugn än så länge, gymmat och fixat lite hemma bara. Senare i dag ska vi nog iväg och kolla på lite innebandy.

Snart Thailand

Jag längtar, längtar och längtar tills jag, Martin och Martins mammas familj ska åka till Thailand. Bara 2 veckor kvar, ska bli så gött.
 
 
 
Har aldrig varit i Thailand, eller Asien överhuvudtaget så detta ser jag fram emot :)

Nya träningskläder

Känns skönt att ha kommit igång med träningen. Får direkt ny energi... I helgen gick jag och Emma runt i knalleland och shoppade lite. Köpte nya träningskläder, göttans!
 
 
 
 
Å denna kom på posten idag... Just nu sitter jag i soffan och väntar på att top model ska börja. Ha de finfint :)

Fredag

I dag hade vi redovisning av vår gestaltning. Vi hade spelat in en film: Kasper och hans blöta kläder... Visst är det jobbigt att se sig själv på film, sättet man går, pratar ja nä usch..
 
Efter skolan satt jag och Stina kvar och skickade mail till en massa skolor i New York. Vi och Kristin hoppas på att få tag i några skolor som bara: Ja men visst ja. Kom och gör observationer/intervjuer hos oss.. HOPPAS HOPPAS. Jag vill till New york.

24 år

Jaha, nu är man ett år äldre. Ett år mognare, klokare, njaaa jag vet inte ;)
 
Födelsedagen firades med Martin. Bara vi två med trerätters på Oliven. Kalas kör vi längre fram. Blev en riktigt bra födelsedag och är alltid lika spännande att se vilka som glömmer av ens födelsedag haha...
 
 
Plankstek är gött gött. I dag har jag varit ledig för en gångs skull eller ledig och ledig, massssa plugg. Är så skoltrött nu. Vill bara bli färdig, kom igen ett halv år kvar, de orkar du!!

Skola, jobb, träning och begravning

Denna veckan har jag haft fullt upp. Vart i skolan, jobbat på skolor två dagar och jobbat på nelly, två kvällar och i torsdags var sista seminariet på kvällskursen. Äntligen är den kursen färdig, såååå gött :)
 
Nu kan jag fokusera ännu mer på jobb och träning. Kanske borde lägga mer fokus på skolan egentligen och chilla med jobbandet. Men jag är ju inte riktigt som alla andra....
 
Var på begravning i Björketorp i tisdags. Usch jobbigt när alla gråter bakom, framför och åt sidorna. Nä.. då kan inte ens jag hålla tårarna borta.

Ny racer

Fick ryck i fredags och drog med mig syrran och pappa till Göteborg för att sätta sprätt på lite pengar. Rent impulsköp och jag älskar den. Pruta fem tusen lyckades jag med också, hurrrrra!!!
 
 
Här är min lilla toyota, nytvättad, fin och supersöt ♥

Nytt år och nya möjligheter

Nyår firades i Stenungsund med ett trevligt gäng. Trerätters, skumpa och raketer var finfint!!
 
 
 
Ser fram emot 2013. Jag blir färdig lärare i Juni, Thailand i februari, New york i april, London!?? Ja, än så länge ser det ut som om detta året kommer att bli ett mycket bra år.

RSS 2.0