Packat och klart



Jag är stolt som fått ner allt i den där väskan. Till och med sovsäck och tält, fattar inte att jag lyckats!! Har packat och lyssnat på musik största delen av dagen, försökt sätta mig in i musiken jag ska bombaderas med resten av veckan. Mycket är inte min musikstil, men vi får se. För min egen skull så ger jag det en chans, jag ska fasen ha roligt :)

Har inte gjort så mycket mer idag, vart nere på byn, till systemet och laddat upp, köpt en ny brassestol. Köpte en till Smögen, men den försvann! Hade kanske inte räknat med så mycket annat iof, haha!!

Mycket blir vad man gör det till och jag är övertygad om att vi kommer att ha det sketakul, verkar som att vi kommer att ha hyfsat okej väder i Borlänge också! Hoppas på det :) Hej då Kinna Mot Peace and Love

Sooooo liiiten Abborre

 

Nu är det då fasen inte bara jag som rott med ankaret i, genom hela sjön ;)

Vilken helg



Tack Alla för en SuperLyckad Midsommar 

Glada Människor
Grillning
Alkohol
Sova under bar himmel
Kamera som badat
Fiskmåsbajs
Räkor
Hav
Soluppgång
Myrbett
Blåmärken
Skratt
Underbart väder

Listan kan göras lång, den här helgen lär vi leva på länge :)


Önskar er en trevlig Midsommar

 

Redo för SMÖGEN :)

Girls Girls Girls



I dag har jag och Emma varit i Borås och shoppat, jag kom hem med
en klänning, en väska och lite smycken!! Får se om det blir nått av det jag kommer att bära på midsommar. I kväll har jag varit på spinning och nu har jag precis sett på Lotta på Liseberg!

Nu ska jag om en stund krypa ner i sängen, läsa lite och sova! I morgon hoppas jag på massor med sol, så att det kanske blir hanatorp :) Pusselipuss

Smögen bokat

Så här ser vädret ut nu, att bli under midsommaren i Smögen ------>



Nu vill jag bara att det ska bli torsdag, så vi kan komma i gång med firandet :)

Estée lauder

 

Favoriter
i sommar, ansiktskrämen och mascaran :)

Vilken åktur





Har precis fått åka med Supersnälla Johan i den nya bilen, så jädra goer :)
Hehe, nu behöver jag inte åka till liseberg,
kittlade riktigt rejält i magen kan man säga!!! :)

Härliga sommar

Jag var och fiskade i går och i förrgår, i förrgår var vi i Barrsjön och där drog jag upp en liten gädda. I går var vi i en annan sjö, då fick jag tre abborrar och pappsen en, hehe!!! ------->







Den "lilla" väger 250 gram, vilket är lika med normalvikt för en abborre. Medans den som jag fick upp väger 875 gram, hehe :)

Men men, nu ringde Ida så nu ska vi och Th ner till Varberg, hejsvejs :)

Midsommar närmar sig

Precis, snart är midsommar här! Nästa vecka ju, och vi "jag+3-5 till" har inte bestämt vad vi ska göra! Jag antar väll att det blir Smögen eller Varberg. Har aldrig firat midsommar i Smögen så jag skulle vilja åka dit. MEN jag sitter här nu och är inne på smögens hemsida och kikar på vädret under midsommaren I SMÖGEN, not good. Nej Nej Nej, jag tror vi väntar och ser innan vi bokar nått va, förhoppningsvis hinner vädret ändra på sig, annars Varberg!!!!!

Vädret, SMÖGEN ------>


Midsommar förra året på Aiya Napa, det kan varken Smögen eller Varberg slå,
fy fasen va kul vi hade :)





Godkänd

 

Den 14 Juni för tre år sen, var jag och Ida extremt nervösa och sen blev vi extremt glada :). Vi klarade uppskrivningen vid samma tillfälle, och sen även uppkörningen på skolavslutningen, den 14 Juni!!! Vi körde i varsin bil ner till Varberg i våra snygga T-shirtar, där firade vi sen. Både skolavslutning och körkort på samma dag, det var lycka de!!! :) 

I dag har vi tillsammans jobbat i Fritsla, vi och barnen har spelat brännboll, målat, tränat på "cirkuskonster", spelat spel m.m. A good day :)

Good night

Jobbat i Fritsla sju till fyra i dag, var hemma en sväng och drog sen vidare till friskis. Blir nog inte allt för mycket träning de närmast dagarna, bara en massa onyttigheter. Tränar för att sen kunna proppa i mig en massa gott hehe :)



Nu ska allt inför Johannas student vara fixat här hemma så nu ska jag krypa ner i sängen, läsa lite och sen soooova :) Good night ♥


Världens vackraste syster


Min lila klänning

Primary Berry Dress SEK 949, Lipsy - NELLY.COM

Jag har skickat in
min sista tenta precis, såå gött att den äntligen är klar.
Har även hunnit med att jogga i regnet nu på morgonen,
stötte på en älg i skogen, vet inte vem som blev mest överraskad.
Nu ska jag äta lunch och sen ska jag och Ida till Borås, våra syrror tar studenten
på fredag så vi ska köpa studentpresenter :)

Underbart


En riktigt lyckad helg!!! Jag och Th tog tåget in vid femtiden i går till varberg, drog till klipporna och grillade :) Efter det promenerade vi in till Elinas stuga för förfest och sen till Oscars. I dag har vi legat vid hanatorp igen, man får passa på. Har hört att vädret ska bli sämre nästa vecka, hoppas inte!!!!!

Sol och bad

Hej hej :) Var på Åhaga och shoppade i går/natt. Halv tolv kom vi därifrån. Är supernöjd över mina inköp även i fall kötiden var en och en halv timma, haha. Jag kom hem med två Lipsy klänningar, i alla fall. Nu har jag inte tid med detta, solen skiner och det ska utnyttjas. Nu ska jag i väg och hämta Ida och Th, vi ska steka på Hanatorp. Hejsvejs :)

Helg Helg Helg


Har varit i Göteborg i dag, muntlig redovisning. Efter skolan stannade jag och Kristin kvar utanför Nordstan för att kika på alla glada studenter. Vi får se vad vi hittar på i kväll en tripp till Borås, Nelly på Åhaga, kanske!! Ha en bra kväll :)

Många förväntansfulla


Jag är ute och solar och badar, i eftermiddag/kväll ska jag till gymnasiet och kolla på alla finFina :). Nästa vecka ska jag kolla på syrran, hennes klänning är helt otroligt vacker! Hejsvejs Puss Puss

Sanna vänner håller man hårt i

Jag har hört och märkt att finns det nått som kan göra mig
riktigt jäkla förbannad så är det när någon är elak mot mina vänner.
Kanske frasen "Vi ska döda honom"- från en vän till mig, fick mig att tagga till ännu mer. De kände i alla fall inte igen mig. I helgen ska jag fylla igen era luckor, vänner :) Inga drinkar tack! I ett annat ärende dagen efter, ställde jag upp igen. Som du själv sa, du skulle gjort samma sak för mig. ♥ ♥ ♥

Ett soligt Göteborg


Har varit inne i ett soligt och varmt Göteborg i dag :) Vi ska bara in på fredag också, det börjar lukta SOMMARLOV. Längtar efter sol, bad, midsommar, festival och mycket mera :)

RSS 2.0