Minnen för livet



I dag har jag och Th haft planeringsdag, STORA planer på G ;)
Ett stort kliv framåt, ta chansen för faaasen!!

Tjejmilen 2010



Känner mig sådär laddad faktiskt. Har vart förkylder det sista och har inte kunnat träna som jag velat. Inte varit på Friskis på hela sommaren, men ska dit ikväll ;)

Men blir säkert jättetaggad när jag väl står vid startlinjen på söndag, får hoppas att jag har en hyfsad grundkondition i alla fall. Gissar på att jag kommer att springa mer än vad min kondition pallar, vilket innebär att det är möjligt att jag kommer att spy efter halva banan, hahaha nää ska jag försöka att INTE göra. 
Eller är det möjligt att träna upp konditionen på en vecka kanske, med start idag?!!

Fler soltimmar sökes



                   

 

                   



                  



                   



                   


Lördag och söndag



FÖRFESTEN i Lördags

 



 

I går var jag självklart på plats för att stötta och hejja på syrran, på hennes första tävling :) SuperDuktig ♥


Replay

Rockxanne Jeans SEK 1299, Replay - NELLY.COM Rockxanne Jeans SEK 1299, Replay - NELLY.COM Rockxanne Jeans SEK 1299, Replay - NELLY.COM

Hösten och kylan är på väg och jag behövde ett par nya jeans,
så i går blev det ett besök på Harrys.
Köpte ett par vanliga, bekväma ReplayJeans, valde mellan dom
och ett par G-star.
Men men dessa satt snäppet bättre :)


Fram till Lördag "i morgon" har de 200 kr rabatt på ALLA jeans
så passa på, om ni behöver fler/nya.


De va de Bye Bye ;)


Jag längtar



Var kommer alla moln ifrån?!! För en timma sen blev jag jätteglad när jag vaknade för att himlen var helt blå. Men nu är den totalt täckt av moln i stället,
såååå trött på detta land just nu!!!


Bilder från i Fredags













Tack för en superkul personalfest :)

Islandshästar

Varit med Syrran och ridit idag. Alltid lika härligt med en ridtur i skogen :)



Gnäägg vi heter Târ och Trana och vi är jättesnälla och jättesnabba ;) hahahah

I kväll blir det lugnt, myskväll med kräftor, vin och massa godis! Byebye

Äntligen dags för ännu en helgalen personalfest

Nu kör vi igen, det är inte den ordinarie personalen ni kommer att möta på donken i kväll. ALLA kommer att vara iväg och festa :)
Jag är så laddad- gillar våra personalfester!!! Om nån timma kommer Kristin, vi ska fixa i ordning oss här före. 











// See ya :)


I like it

Efter jobbet cyklade jag hem, åt, duscha och drog sen till Kristin. Vi hade som vanligt mycket att prata om :) Testa ett nytt te gjorde vi också, grönt med champagne och vanilj smak! Gott var det



Sov så gott mina läsare, vilka "ni?" nu kan tänkas vara ;) Kraaaaaam


Äntligen

Hej Bloggen ;)

Precis kommit hem från jobbet, och stoppat i mig lite mellanmål. Eller inte så lite kanske, fyra bröd med goer makrill på. Sånt som typ, "alla många" hatar! Men som jag bara ääälskar. Så himla gott, ett helt paket åt jag upp alldeles själv. Inte nog med det skulle jag sleva i mig en tallrik med filmjölk och russin i.
Mellanmål är grejjen liksom! Muums :)



Nu ska jag låta maten smälta lite och sen planerar jag en härlig springtur. Känner att jag inte riktigt har nån ork till det i dag egentligen. Men nu löser vi det ändå, för nu skriver jag det här, så nu har jag inget val, skitbra haha. Nu bara måste träningskläderna på sen!!! :) Bra där.... Skyll dig själv nu

// Ullis

Bästa sommaren på länge

Måste börja med att säga att lördagens eftermiddag/kväll, var en av de bästa på hela sommaren, som dessutom tyvärr håller på att ta slut. En bra avslutning på en riktigt bra sommar helt enkelt.

Det hela startade hemma hos Adam vid tretiden med lek/tävlingar och senare vid sju så dukades det upp för en rejäl kräftskiva. Livebandet var pricken över i:et, helt suveränt. Sen strömmade det in folk, vi blev bara fler och fler som ville delta i denna trevliga hemmafesten :) Lånar dina bilder Emmis ------>





Skrattade förövrigt halva kvällen åt en film Ida spelade in på Adam, den bara måste komma ut på F-book, ni måste se den! Den är sååå rolig :) hahaha



Jobbat hela helgen, jobbat i dag. I morgon ska jag jobba i Fritsla och ons och tors på donken! Nu är sommaren i princip över, tillbaka till jobb och allt annat. Sommaren var toppen, hur blir hösten tro?!! Jag har blandade känslor inför den. Jobb, Plugg, festa, vad mer?!!

// Ulrika


Powerwalk



Promenerat med Idis precis, snubblade inte över stavarna, haha :)
Nu ska jag ner och ta hand om tvätten, och sen bara lägga mig i sängen eller soffan och ta det lugnt i nån timma så att jag orkar jobba sen!!! :) byebye

Fredagen den 13:e

Borde man vara på sin vakt i dag kanske, jag vet inte! Vad kan hända egentligen?!
Jaadu, ska jobba senare & vem vet, vad som kan hända då. Eller rättare sagt till och från jobbet med alla trafikgalna. Eller kommer allt gå åt skogen på jobbet idag, tappa hamburgarna på golvet, snubbla och ramla i pommesoljan, slå huvudet i majsan, jaadu. Vad kan inte hända en dag som denna ;)

Shopping in London



                        → AV: Ulrika Kärrbrand ←


Mot London



VI SES ♥

Once in a lifetime



Wow, det är lite sol ute. Ligger ute och läser, men är för rastlös för det egentligen. Ska snart iväg på lite ärenden, sen ska jag tillbringa resten av dagen åt att packa och åka i väg och prova en klänning som jag kanske ska ha på det
- Indiska bröllopet i LONDON på lördag :)

Åker med Andreas och hans familj till London på Torsdag+ 5 dagar

Aldrig varit i London
Aldrig varit på Bröllop
och hur ofta lär man få gå på ett Indiskt bröllop med 500 gäster?!! Inte så värst många gånger kanske. Jag längtar sååå, och hoppas att jag kan ha klänningen jag ska iväg och prova ikväll :)

I Lördags







Vi drog till Kärradal och förfestade i Idas stuga, och lyssna på gamla godingar på campingen. Sen tog vi taxi in till Oscars, det blev inte så värst dyrt. Mickan satt fram och fick honom på nått sätt att stanna taxametern, haha :) Oscars var helt okej. Vi hamna bredvid "Marks stjärna" & Co som bjöd på drinkar.

För övrigt, tack underbara ärliga människa i garderoben som kom ihåg att det var min väska, när nån jäkla idiot skulle gå och hämta ut den!!! Ärligt talat fattar inte hur folk kan mä, att ens försöka. Att vissa har samvete till det. Får väll skylla mig själv som tappat lappen kanske.... Men ändå???!!!!


Have a nice day


Ska in och växla pengar i Borås, till Londonresan. Skriver kanske igen senare :)

Storstädning

Sitter i Andreas lägenhet och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan gå ner och skicka i en ny tvätt. Känner mig som en riktigt snäll flickvän som tar tag i hans jättestora tvätthög. Stackars de andra i huset, men jag måste ha tvättmaskinen hela dagen, hans tvättbehov är riktigt akut. Men nu börjar det ta slut, bara 6-7 tvättar kvar.

Andreas är iväg och handlar lite mat och annat gott till ikväll. Vi har även hyrt en film som vi ska se på sen, ha en bra kväll gott folk!!

RSS 2.0