Valborg

I kväll kommer Emma och Martin till oss för lite grillning :) Ska bli niice!!



Sen får vi se om vi går vidare ut här i Borås. Jag hade helst velat gå till grand isf men de har tydligen inte öppet i kväll, så blir la harrys kanske ;) Eller töfflar...

När våren är som bäst

Goer helg! Tacos, mys, film, kalas, piknic m.m. :)



I går satt jag ute på balkongen och sola en liten stund. Sen blev jag rastlös och drog med mig martin och köpte glass och åkte till Almenäs. Kände på vattnet gjorde vi till och med, brrr kallt!!!


Barnvakter



Martins minsta syster Hanna ska sova över hos oss :) Det blir alltid bus, kittel, mysmat och godis när hon sover över, jättemysigt!! Ha en superbra helg :)

I´m back

Har precis kommit hem i från vfu:n

Känns konstigt att bara vara i idrotten när man i höstas var med barnen hela tiden. Men så många goa kramar man får så fort man visar sig. Åh rykterna sprids- ULRIKA ÄR I GYMPASALEN :)

Är löjligt lycklig och kär

Har gått på Emmas TRX-pass på onyx i dag, riktigt kul och jobbigt. Roligt att pröva på olika gym och pass :)

Nu sitter jag hemma och väntar på att Martin ska komma hem från sin träning. Får passa på att blogga när han inte är här, för sen har man ju annat att göra.






Åhhh RÖDA ROSOR fick jag i dag också :)


Kuddarna gör soffan



Vart runt överallt (känns det som i alla fall) och letat efter kuddar. Men nu är jag nöjd. De passar super i vårt vardagsrum.

Från Mio, lagerhouse och hemtex!!

Goaste klasskompisarna

Födelsedagspartajj x 2 i Göteborg.

Två kurskömpisar hade fest i går, riktigt skojj. Självklart hade de fixat tävlingar till vår tävlingsinriktade klass. Tur att jag var med i det vinnande laget.
Sååå jädra bra va vi!!





Hade finfint :)

Snart dags för lunch

Snö snö och mera snö, nu får det väll för fasen räcka!!

Sitter i receptionen och beskådar vädret, har precis varit och hämtat mig lite cappuccino från en av kaffemaskinerna. Trafiken stod nästintill still i morse när jag brumma i väg och två ambulanser mötte jag också, jätte jättehalt vart de halv sjuuu. Trodde jag skulle komma för sent, men ickesanicke!!


Jobbar i receptionen



kavajen och klackisarna är på. I love my job :)


Party party



Spyor, klagomål, shoots m.m. Ingen inflyttningsfest utan de haha ;)
Många övertaggade och mycket alkohol. Kul hade vi i allafall!! Tack alla för en grymt bra kväll :)

Hääärligt med helg

Härliga fredag :) Emma har varit här precis, vi har gått en promenad m.m. Nu ska jag strax i väg till gymmet och ikväll ska vi kika på basket :)

I morgon blir det inflyttningsfest, lite orolig över vad grannarna ska tycka om det... ;) men jag är peppad i allafall!! Party party :)

Påsken 2012

Påsken har varit jättebra! Vi har hälsat på släkten, gett och fått påskgodis och andra påskpresenter.

I lördags "påskafton" var jag, martin, ida, per, emma och hennes martin i Varberg. Sociten leverera som vanligt, först med lång kö och sen med riktigt bra partystämning.





Självklart hade vi fixat champagne dagen till ära!!






Nu laddar vi om för vår inflyttningsfest nästa helg :)

Titanic 3D


Vill se vill se!!!


Skärtorsdag

Det är extra lugnt i receptionen i dag, många som har gått för påskledighet. Kan inte låta bli att ta av godiset i det stora påskägget som vi receptionister har fått. Påsk utan godis är ju ingen påsk ;)

Ha en jättebra påsk!!!

Förra påsken träffade jag världens bästa kille ♥♥♥



♥♥♥ LOVE LOVE LOVE YOU Du betyder ALLT för mig ♥


Fixar och trixar






Lampor från Ikea omgjorda till nått shabby chic inspirerat.
Hade tröttnat på lamporna redan första dagen, men nu känns det bra igen :) Pilligt men kul!!

Vikkka bollar

I går var jag inne i skolan. Efter det blev det en fika och shopping med kurskompisen Hanna :)



Lånar brudens bild :) Gillar den nya "delkursen", den och Hanna får mig att känna mig som en riktig fjortis. Hahahahah....

Två virriga i skogen

Jag och Martin var ute och sprang runt kype igår. Han har ju noll koll på spåren och jag ännu mindre koll. Vi fick smått panik när vi var mitt i skogen och det började hagla, brr kallt. Jobbigt när vi inte var på rätt stig heller, men löste sig till slut. Efter en 90 minuters runda, hagel och kyla så blev en varm dusch och sen té en mycket god belöning :)

RSS 2.0