Rut m.fl.


    

    

Work work work



Har precis kommit hem, jobbat på gullbergs förskola idag och efter det åkte jag direkt till Kristin och drack te. Nu ska jag strax iväg till friskis-
medel styrkaaaaa väntar ;) Skönt å va på banan igen!! ♣


Let´s do something



Sjukt rastlös & smittfri så nu ska jag ner till Elina och träffa resten av

mina flickor :) Jippppiii Jipppi Jippppi ♥


Paranormal activity 2

Såg Paranormal activity 1 igår, fy fasen vad läskig den var! Tvåan har tydligen biopremiär den 22 okt, den verkar ännu sytligare. Jag ska då inte se den på bio.

Se trailern ----->


Onsdagen den 22 September kan dra åt h*lv*ttttt*

Åkte först till sjukhuset i Kinna, där trodde läkaren att det kunde vara nån slags halsböld jag fått. Halsodlingen visade att det inte var någon halsfluss, men han misstänkte ändå någon mer komplicerad typ av halsfluss som inte visas på dessa prover. Nått var i alla fall väldigt konstigt tyckte han eftersom bakterie/infektionsvärdet, eller va de nu va, var väldigt högt.

Jag fick åka vidare till Borås, fick komma in där klockan två. Fick ta en massa prover och som tur var vart det ingen halsböld eller körtelfeber utan en svårare halsfluss. Vid fyratiden bestämde läkaren i alla fall att jag skulle få dropp, eftersom jag inte kunnat äta eller dricka nått på hela dagen, inte ens mitt saliv som jag fick spotta ut i muggar i stället. Ca fem-sex fyllda blev det på 1 dygn typ. Skiiiit äckligt!!!!

Jag fick sova över på sjukhuset i alla fall och fick fort i mig penicillinen och näringen m.m in i blodet så klockan elva på kvällen kunde jag få i mig en isglass och en liten yoghurt :). Åh, i dag (fredag) känner jag inte av halsen någonting, sååå skönt, är bara väldigt matt och trött. Visste inte vad jag skulle ta mig till i onsdags faktiskt!! Men men- nog om det ;)

"Oj, nu blev det Stockholms blodbad, vad bra. Då är vi rätt!"


♥ Carpe Diem ♥


Nej Nej Nej Nej Nej



För andra gången, på två och ett halvt år, ringde jag och sjukanmälde mig igår. Skulle jobbat öppning idag på donken, men så blev det icke.

Vaknade klockan tre i natt och mådde skit, frös och skakade som in i tusan. Men kall var jag då tydligen inte, "Du är varm som en stekpanna" fick jag höra och då gick jag upp till köket och tog tempen. 39,9 hade jag, inte kul!! Tog en Ibumetin och lyckades somna om. Tur att jag ringde och sjukanmälde mig, ska inte beskriva hur mina mandlar ser ut idag, haha!!! Usch Usch

Schwaaampen



Vikarierat i Idrott för första gången idag, väldigt roligt. Nu ska jag göra mig lite mellanmål, kantarellomelett blir det :) Hejsvejs

jag har röstat


Saturday or Monday

Tjejkväll och Idol hos Sofie igår, mycket trevligt. Just nu sitter jag i Andreas soffa och hmm, bloggar faktiskt, haha. Andreas har precis åkt till jobbet och jag fördriver tiden lite innan jag också ska iväg till jobbet. Vilken lördag va, och släktkalajjs på det ikväll också. Ha en bra dag gott folk

Titanic

Såg på Titanic igår, sjukt bra är den. Ja, jag vet, den är gammal men gör då definitivt inte mig nått!! Den funkar då fasen nu också. Kan va den bästa filmen som gjorts, och jag äääälskar denna scenen ------>




Såååå sött, vackert, romantisk!!! Mmmmm ;)

Ge mig en bil

Jag har kikat runt lite efter bilar på blocket idag och när jag trodde att jag hade hittat en bra bil som skulle kunna passa mig, så ringde jag upp "ägaren" för att fråga lite om den. Lät ju hur bra som helst, nyligen besiktigad, utan några som helst anmärkningar på den, visst ganska gammal, men inte gått så värst långt, rökfri och bla bla bla. Lät hur bra som helst, såg helt okej ut på bilderna.

MEN Sen ringde jag upp transportstyrelsen, för att kolla upp lite om den här bilen. Jag fick reda på att den var besiktigad till december och att han jag snackat med tydligen inte var ägaren utan nån helt annan. Den riktiga ägaren hade i allafall tydligen bara ägt bilen i en månad, besiktningen var inte alls utan anmärkningar utan var hur mycket fel på den som helst och den var helt rostskadad, haha. Får nog fortsätta mitt letande, för mig lurar man inte sååå lätt!!



// Ulrika Kärrbrand


Yves Rocher

 

Det märks att det börjar bli kallare och torrare i luften.
Mina händer har i alla fall börjat bli jättetorra 
och den bästa handkrämen enligt mig (än så länge)
är denna från Yves, sketabra! ♥


Take a walk



Oj, vilken pluggfredag jag kör på idag asså. Det regnar och jag sitter inne med böckerna framför mig och dricker te, riktigt mysigt är det.

Jag är glad att ingen ringde och ville att jag skulle jobba idag, "svårt för att säga nej", jobbat på två olika skolor mån-tors och ska jobba på donken lördag och söndag. Så idag var jag bara tvungen att plugga. Läser en kurs på halvfart, om ni undrar varför jag jobbar istället för att gå i skolan på dagarna. Asa gött är det ;)

Ha en jättebra fredag allihopa :) P.S. Köp en kalender Ulrika/Ullis/Ulle!!!

Thank you



Hello! I dag har jag jobbat och lekt med alla underbara barn. Har varit en riktigt härlig dag, med kubbspel och annat. Inte nog med det hann jag med en färgning av håret, på rasten. Stressigt, men det gick. Nu väntar jag på att Johanna ska bli färdig med allt hon ska göra, så att hon kan klippa till mitt hår också! :) ByeBye


I did it

Det går inte att beskriva den känslan, då jag såg mållinjen och när jag sprang igenom den och äntligen fick stanna mina ben. Tror seriöst aldrig att jag känt mig så stolt över någonting jag gjort i hela mitt liv, som då. Fasen vad alla brudar var grymma, sån jäkla girlpower så det är inte riktigt klokt!!! HELT OTROLIGT



Jag är en sån som typ aldrig tar tiden när jag springer, utan springer bara för att det är skönt, så jag hade ingen aning om vad jag skulle hamna på för tid. Men satsade på att komma under en timma, typ 58-59 min.

De två första kilometrarna gasade jag på rejält och det var inte så smart, för då blev jag jättetrötter, så då trodde jag att jag skulle komma på typ en timma. Men sen, de två sista kilometrarna, fick jag energi igen och satte fart. Tiden på mitt första, riktiga springlopp blev i alla fall, till slut 53 minuter. Om inte minutrarna säger er ett skvatt så kom jag på plats nummer 1714 och det var ca 25 000 pers som deltog!!!



Haha, min kladdkarta! Det är lugnt, ser inte heller vad jag har skrivit ;) Äh, skit samma. Hur som helst, nu har jag delat med mig, av lite av mina tankar, i alla fall. Kanske lät lite väl happy happy om tjejmilen, men det är inte många gånger man tycker att man är nöjd över nått man gjort, så var bara tvungen. Bye Bye

// Ulrika Kärrbrand


Snart snart

Hejsan :)

Har precis jobbat i Fritsla och nu ska jag iväg och jobba på donken! I kväll när jag slutat, ca kl halv tio, ska jag försöka att sammanfatta tjejmilen här på bloggen! Hej så länge ;)

RSS 2.0