Dress to impress

Hope Dress SEK 1349, Ida Sjöstedt - NELLY.COM               Summer Straps Dress SEK 1095, Lipsy - NELLY.COM

 

Livingloving Dress SEK 1595, Odd Molly - NELLY.COM               Ini Baloon Chiffong Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM


På samernas och renarnas mark



Vart inne i GbG på en, "Jag fattar nada föreläsning". Den skulle handla om myter och media i alla fall :) Har precis vart ute på en joggingtur, vädret är så soligt och härligt! Men det var allt nån minusgrad här på kammarberg i morses, men nu värmde solen rejält, svetten ska rinna! Nu ska jag strax i väg på massage, på det nya stället i Kinna! De hade nått bra öppningserbjudande :) Ska bli skönt!!!

I morgon är jag ledig i från skolan, så varför inte vikariera och tjäna lite pengar. Högstadiet, here I come :) Bye Bye kära läsare

Johanna fyller år i dag- 29 Mars



Johanna- 19 år i dag :) Blir inget kalas för henne i kväll, eftersom hon är på skidresa med Johan! Hennes tredje för säsongen, inte alls avundsjuk ;)

Chanel Chanel Chanel



Vill ha Vill ha det omtalade lacket, krämigt nougatfärgat!!!!!

Jag vilar i min säng

I går blev det inget Let´s dance! Kollade däremot när kusinen dansade.
Vilken kroppskontroll man kan ha, treorna på BalettAkademien vet garanterat hur man rör sig! En annorlunda och rolig dansuppvisning. Publiken fick även medverka, mitt på golvet blev jag placerad minsann :) haha

Nytt Nytt Nytt


Den jättesöta klänningen har kommit på posten :)


Jag älskar att fiska

Vad har jag gjort den här Onsdagen då?! Skrivit klart tentan, vart på mammas jobb och skrivit ut tentan, vår skrivare skulle absolut krångla i dag, Lunchat på Gästhuset med min fiskepolare Daniel .Ö., tränat på "crossmaskinen" här hemma, lyft lite hantlar, sjungt i duschen m.m. :)

Kroksjöns fiskepremiär, 2008, Regnbågar ->>>>



Åh, jag får nån slags inre glädje av att se på den här bilden! Trodde linan skulle gå av vilken sekund som helst, men icke vilken lycka!

MEN jag är lite arg/lessen, har upptäckt att kroksjöns fiskepremiär är framflyttad. Då kan ju inte jag. Fasen!!! Jag som hade tatt ledigt & Allt! :(


Bounce Bounce Bounce

Jag ser fram emot Stockholm i April med tjejerna, kommer bli skojj :)


Bilder: Från i Lördags



 
                            

         

                              



                                      

              


             

                  

En rolig fest, ALLA var på topp :)

I kväll ska vi alla småbarn på partajjjj

Vi ger Olle och Robin en till chans, kalajjset framflyttat till i kväll i stället! :)
Vi ses i fritsla, Goa och Glada :)


Chai Latte



Har skrivit tenta i GBG i dag! Efter det drog jag och Kristin till Espresso house och fikade. Det var vi välförtjänta av :)

Chai Latte->
Första klunkel: Blääää
Andra klunken: helt okej
Tredje klunken: Riktigt gott

Helt underbart med fredag ♥

Sol Värme Lycka Härliga Underbara Vår

 

HM, Gina Tricot, Filippa K, Rare Fashion, All Star, Estée Lauder


Det hänger på språket



I dag har jag suttit ute i solen och pluggat, en stor och jobbig tenta väntar på fredag! Valet mellan jogging och friskis blev enkelt i dag, p.g.u. det goa vädret! En liten joggingtur är avklarad och nu ska jag plugga lite till, innan Andreas kommer, för då har vi bättre saker för oss :)

Ett barn har hundra språk men berövas nittionio ♣

En mysig restaurang- Mona titti




Turkiet, Marmaris, Sept 08- Färgen har bleknat minsann ;)

Vårkänslor trots en massa snö



Lördagsmorgon, 08.30 satt vi ute och drack te och åt frukost i Apelviken! Vad nu frukost innebär, vissa kör på chips och godis, andra på yoghurt :) Men står det nån mördare bakom huset tro?!!! Det är inte klokt hur vi tjejer kan skrämma upp varann. haha :) Att vi ens vågade sitta där ;)



Robin och Olles partajj blev inställt i går, p.g.u. Sjukdom. Så Jag, Elina, Th & Mickan drog på förfest i borås och sedan till X&Y. En jädrigt rolig kväll, med lagom mycket alkohol! :) ♣

Girls Girls Girls Girls Girls



I Kväll ska vi 6 till Varberg, till Idas stuga och ha tjejkväll! Får se vilka hemligheter vi avslöjjar för varann den här gången. Alltid lika spännande, får se om jag kör den vanliga frågan i kväll, har i och för sig börjat inse att den börjat bli lite tjatig, haha ;) XOXOXOXOXOXOXO

Kommer att delta


Kommer att delta/ Lördag/ Olle & Robins Partajj/ Vi ses :)

Hade sett fram emot en lång och härlig sovmorgon i dag, men icke!!! De behövde hjälp på Högstadiet, så jag fick rycka in och jobba. Känns inte som om det var så värst länge sen som man själv gick i åttan..... Oj Oj :)

För att stå ut med bussturerna fram och tillbaks





Jag proppar min Mp3/Mobil med musik, bland annat dessa låtar :)


Kroppen är till för att användas



Ledig i dag!!! :) Gött Gött! Jag och Johanna har vart ute på en MorgonJoggingtur! Kände att mina joggingskor var rätt utslitna, så jag måste snarast införskaffa mig ett par nya. För här ska bli en vår fylld med jogging! Det är så härligt att rensa tankarna och låta benen löpa! Strax kommer Kristin och hämtar upp mig, vi ska och gymma lite, sen får vi se vad som händer :)

Ha en trevlig dag :)

Måndag Måndag Måndag


Jag I Turkland :) Aug 08


Det blev jobb i dag också, på Örbyskolan! Fyrorna fick stå ut med mig ;)
Jag har överskottsenergiiii så det skriker om et, ska göra mig av med lite på Friskis strax! Medel & Step up I think :)


Himlen är oskyldigt blå


Fattar inte att jag inte är tröttare! Gått upp tidigt alla dagar i veckan och jobbat öppning både i dag och i går! Är inte van vid att gå upp så här tidigt! Borde vara helt slut, men icke! Kan det vara vädret som piggar upp en tro!? Lördagskvällen spenderades i Fritsla! Jag, Ida och dessa goa och glada Fritslakillar :) 
Nä, nu ska jag i väg på Söndagsmys!!


glad glad glad glad glad

Jag visste att jag kände igen honom, nu vet jag var jag sett han :)



Inte konstigt att jag såg dessa två tillsammans i Sthlm, de är ju danspartners i Let´s Dance. Göttans, är så irriterande när man inte kommer på var man sett någon :)



Har jobbat öppning i dag, kom nyligen hem!!!! En JäTtEGlad, nybliven morbror ringde mig, mitt under jobbet och berättade om nyheten vi alla väntat på :)
- Jigsaw dök då inte upp i går på middagen men tydligen var en liten bebis nyfiken på vad som hände utanför. Grattttttttttisssssssss Jennie och Nicke :)
Sett lillen på bild har jag också, JätteSöt!

I morgon blir det jobb igen!!! Hejsvejs


Att vi utsätter oss för detta

Vi hyrde den här filmen "SAW 6" i går, fattar inte hur man kan komma på allt!!



Jag & Andreas låg totalt fastklistrade vid varann i går när vi såg den här filmen.
Fy, alla dessa Sawfilmerna är så sytliga! Men ändå vill man kolla på de brutala, blodiga lekarna som anordnas. Flickan ovan är med i början av filmen, vi ser henne där panikartat skära av sin arm för att inte skruvarna ska borra sig in i tinningarna så att hon dör! Jag är minsann lättad över att mardrömmarna håller sig borta och glad att jag har någon att sova bredvid så man slipper vara rädder!

I kväll blir det släktmiddag hos Lindströms. Hoppas inte JigSaw dyker upp ;) Hejsvejs ©®©


Bildgalleri: Stockholmsresan



Mamma och Johanna på Tåget


Glass i Gallerian



På Restaurang efter Shoppingen på Lördagen



Jag och Fjärilen, haha :)

 

Vi Shoppade i ett jättefräscht Shoppingcenter lite utanför Sthlm på Söndagen



Snyggt Upradade klackar :) ♣


På spaning

Musikalen var skitaBra, Grease slår Mamma mia med hästlängder!!

För er som undrar om jag såg några fler kändisar i Sthlm så är svaret Japp :) Efter musikalen så gick vi till en bar "Skrapan". Den ligger förövrigt på 25:te våningen så rätt häftig utsikt. Det första jag gör när jag kliver in på Skrapan- Bar är att jag ser Jesper Salen, vart med i bl.a. filmen Festival. Så jädra snygg han var i
verkligheten, shit shit. Såg även två kändisar till, den ena spelar storasystern i Svensson Svensson och den andre är en sån jobbig en som man inte kommer på vart, på tv man sett han.



En trevlig runda ja :)


RSS 2.0