Le och Landa

I går var jag, Ida och Emma på tjejkväll på Le och Landa i Dalsjöfors. Jösses vad fina grejjer de hade. Gick inte att komma hem tomhänt...



I dag är jag ledig :) Blir till att tvätta, packa inför grekland och promenixa med Ida. Sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda!

Friluftsliv


I Måndags var klassen iväg och paddla kanot, grilla och sov i tält. Varför gör man inte sånt oftare, hur kul som helst. Var dock iskallt i min sovsäck. Men en natt kan man överleva ;)



Känns tråkigt att kursen i princip är slut (bara avslutningen kvar).
Kursen har varit den absolut bästa :)

Ey kompis de går bra nu

Är sååå glad!!

Hade en känsla av att jag inte skulle klara humanbiologitentan, men icke. Klarade den med goda marginaler :) Sååå jädra gött! Sen hade vi orienteringstenta i dag också och smack, VG på den!!! Jag är seriöst förvånad över hur bra jag får ihop allt med skola, jobb och att vara fattig student ;)

Jobbade på förskola i går och i morgon ska jag också jobba på en annan förskola. Kan va världens bästa jobb, i detta vädret. Men före jobbet i morgon så ska jag äta frukost på Espressohouse, med Emmis. Älskar deras scones och chai latte!

Njuter av sommarvärmen

Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna, som jag lagt ut på Instagram.
Sjukt beroendeframkallade by the way....





Brännboll blidde det idag :)



Picnik vid Ramnaparken igår :)



Jag och Martin bjöd på frukt och glass i söndags :) Kaffekopparna invigs, jippi!!



I lördags var vi hos Kristin och Niklas en sväng :)


Härlig morgon


Söndagsnöje

Nu blir det snart flygande jakob här. Martin är gryym på att göra det. Gillade inte det innan jag smakade på hans variant :)

I kväll kommer Emma och Martin hit på lite söndagsmys. Mästarnas mästare

Obeskrivlig känsla

När jag var liten fick jag alltid en kaffekopp i julklapp av farmor. En kaffeservis som jag själv varit med och valt ut när jag var ca 5-6 år, blåblom tror jag den hette. Samma visa varje gång. Jag öppnade paketet först varje jul, visste ju ändå vad som skulle ligga i den.

Servisen har legat i en låda nu i ett par år. Pappa påminde mig om servisen här om veckan och frågade vad jag skulle göra med den. Ta med den till Borås såklart, om farmor kommer så måste vi ju dricka ur kaffemuggarna och ställa fram hela servisen.

Jag är så stolt och glad nu. Jag och Martin har verkligen slitit med våra kökshyllor och rengjort dom och flyttat runt en massa så att den skulle få plats. Allt för att vi med gott samvete ska kunna bjuda hem farmor.



Men är det inte lite shabbychic över et

Klämdagen


I onsdags var Johan och Ita hos oss på lite spelkväll. I går var vi hos (Martins mamma med familj) hela dagen. Såg på ishockey, käka m.m.

Nu sitter jag i receptionen och har precis ätit frukost :)


Götebööörg

Har varit inne i GbG idag. Skrivit tenta, blää usch fy tenta.
Vi som hade det så chill i början av kursen...

Efter tentan tog, några av oss i klassen, en fika på espresso house och sen blev det lite shopping. Härligt med lite vår/sommarnytt i garderoben :)



Läängtar såå till sommaren och så är ishockeyn på:(... aa käranonn

Aaaa hatar humanbiologi

Amulas, latissimus dorsi, axon bla bla bla.
Nu vet ni varför jag inte vart här på ett tag. Har fullt upp :(


RSS 2.0