Kryddön

Väskan är packad och klar, 20 kg får den väga och 15,4 väger den nu så är ju lugnt :) Var orolig att den skulle väga mer.

35 grader är det på Zanzibar nu, fy fasen vad underbart! Längtar så in i tusan. Är glad över att vi beslutade oss för att lägga Zanzibar först för i slutet är man nog rätt så trött på värmen plus att det är regnperiod i slutet också, vilket iof säkert kommer att vara rätt så skönt när man väl är där.

Oj vad vi ska flyga också 11 starter och landningar på 9 veckor, tur att man inte är flygrädd :)



Bild på ett av hotellen vi ska bo på!!! Bye Bye :)


6 dagar kvar

Hej på er!!

Har precis kommit hem från jobbet och fått i mig lite mellanmål. Veckan har varit bra men gått oerhört långsamt. Nästa vecka mån, tis och ons lär ju gå ännu långsammare. Vill att det ska bli nästa fredag ungefär vid denna tiden, för då har jag förhoppningsvis landat i Tanzania. Dagarna känns nu så sjukt meningslösa och tråkiga eftersom det bara känns som att jag går och väntar.



I kväll blir det Thaiamat i Borås med Andreas!!!!! ♥


Jambo

I dag har jag och Johanna varit inne i Borås och köpt lite grejjer till resan som adapter, hörlurar och växlat pengar m.m. Efter Borås så kom Kristin en sväng och nu har jag precis ätit mat så anteckna de okej!!! hehe



Hare gött!!

Pappa bjuder på smoothie






(Bild 1&2) Den gröna smoothien går väll att få i sig men drycken längst ner och andra liknande vätskor brukar vi i familjen låta pappa dricka själv. Vet inte riktigt vad den drycken på bilden längst ner innehåller men tror det är löv bland annat, luktar unket och ser bara allmänt oaptitligt ut.

Medans vi i familjen har tröttnat på pappas 1000 föreläsningar om alla hans medikamenter så har Andreas glatt fått ta över den rollen som intresserad lyssnare och provsmakare för den delen. Andreas har bland annat vågat sig på den äckliga drycken längst ner som ingen annan velat smaka på, hahaha.

Den gröna smootien

romansallad
ruccola
spenat
mango
banan

LYCKA TILL :)


Hey Brownie

 

Hämtat mitt pass, varit på mammas jobb, skrivit ut alla flygtider, gymmat eller aa mest sprungit. I kväll kommer jag och Kristin sitta i Öxabäck med var sin hejjarskylt och vråla högst när våra killar ska spela innebandy, hahahahaha! Hejja Hejja Gobbar!!!!!!!

Johanna som resesällskap

Kan man få plats med en till i resväskan tro?!!!



Äventyret börjar närma sig och det mesta är fixat nu. Jag är så jäkla taggad och ivrig på att få ge mig av nu.

Jag kan vakna mitt i natten "förmodligen pgu mina malariatabletter, helt cpiga är dom" och ligga och fundera på vilka övningar/lekar/lektioner jag vill ha tillsammans med barnen m.m. Hur jag ska kunna hjälpa dom så mycket som möjligt och hur jag ska få ut så mycket som möjligt av resan.
Jag vill bara åka iväg nu nu nu!!!!

Ingen kan göra ALLT men ALLA kan göra något

Helgen Helgen Helgen

Hej på er!

I fredags blev det mat och let´s dance med Andreas, Jennie, Nicke och världens goaste Wilmer. I lördags festa vi på och i går blev det väldigt passivt om man säger så!! Känner mig långt ifrån återställd. Men men fyller man så gör man!



Får även passa på att presentera skojjaren OlleOlleOlle som skrev förra inlägget! Tackar vi för :)


Heeeej Emil Johansson Här bloggar om mitt heta liv just nu! ps så älskar jag alla som läder detta ör ni är underbara!!

Hej Hej Hej! nu vazr de fest igen och jag är så fyll jag fattar inget ting! Ulirika är jätheee roolig. ida hon bjussar på sina fina fest tipsss!! // Emil JohaNSSON

22 år gammel I kväll ska här firas


Hej på er glada

Dagen började på gymmet med Kristin, riktigt bra start på dagen.

Sen har det inte hänt så överdrivet mycket faktiskt, vi har inga lektioner nu heller eftersom vi ska ha tenta på tisdag så det är riktigt dött eller gött, hur man nu ser det. I morgon ska jag jobba på högstadiet iallafall, dedu!!!

På lördag är det åter igen dags för det traditionella födelsedagsfirandet av mig och bästa Ida. Start hemma hos henne och sen tror jag att vi drar till kk.


12 Januari 2011


Omega 3

Hej! Kristin har varit här och druckit te så nu är jag lugn igen :)



Funderarade en sekund på om jag skulle radera hela inlägget under, men nu har jag fått bekräftat från Kristin att jag ska ha det kvar så nu kör jag på det. 
Punkt slut haha


Hur som helst, laxen är snart färdig och jag längtar tills i kväll för då ska jag träna, flowing och afro! Hejsvejs :)


Varför sparka på nån som redan ligger ner?

OMG Vad i h*lvete är det med MARK egentligen????

Läste precis ett inlägg och kommentarerna till det och folk (tjejer gissar jag på) är sjukt elaka! Inte nog med att det finns vissa killar (idioter) som skulle kunna kalla tjejer för detta, men att tjejer kallar andra tjejer för horor o.s.v.,
då har man ta mig fan gått för långt!

Förstår mig inte riktigt på de där anonyma kommentarerna heller som man kan se folk ge ut hur som helst och som jag själv även fått (nån elak och välförtjänt iof- bak i tiden). Att folk vågar, man vet ju ändå vilka de "anonyma" är.

Tror vissa av mina tjejkompisar vet vilket inlägg jag pratar om eftersom vi alla är lika chockade. Jag lekte isprinsessa den tiden i allafall, så jag har alibi. Jag skulle nog, för den delen, aldrig kunna sjunka så lågt att jag skulle kunna ge nån, nån elak kommentar- ALDRIG!

Så ärligt talat, bete er!!! Ni är vuxna människor

The real life

Först byn med Emmis, sen på kvällen/natten så blev det spelkväll hos henne
då även Ida och hennes sjukt roliga pojkvän Per var med. Längesen jag
skratta så mycket på en och samma kväll. P.s. Han går inte att kollas
upp på f.b. han har ett riktigt liv.



Nu ska jag väcka grisen bredvid och sen ska vi åka och möta upp det andra paret (Emma & Martin) på isen i Fotskäl!! Have a nice day

Brunetterna ska ut på stan



Brunetter är heta, blondiner är söta!!!
Nu ska vi återförenas Emma, see you :) ♥

Diamonds are a girls best friend

Rektor kanske eller helt enkelt byta karriär.
Jag talade med en man för inte så längesen om hans yrke,
800 tusen spänn om året. Ehmn, ja Tack!!
Jag städar gärna för de pengarna

Eller som Marcus Schenkenberg säger- Det är mannen som ska försörja!
Min vän verkar mitt uppe i allt, ta mannen för fasen.
"Ju äldre desto rikare" haha


Ge mig 30 grader till

Spontan utgång i onsdags, skitkul förfest! Sexiga trosor by the way. haha I går brottades jag med alla på HarrysRean, blev riktigt nöjd med mina köp faktiskt.



Denna natten låg jag livrädd vissa stunder, eftersom jag trodde att det var någon som försökte ta sig in i lägenheten! Men efter att jag till slut fick nog och väckte Andreas och han förklarat att det bara var snö som rasat pecis vid ingången så kunde jag tryggt somna om igen.

Förutom frukost på sängen och en presentförpackning så kommer det nog inte att hända så mycket idag- Åh nej förutom min hemtenta som jag måste slipa på, usch! Är så glad att jag snart kommer att slippa detta, för en tid i alla fall. Jag och min plutta hade bestämt tid på gymmet nu halv elva men i stället sitter jag här med te och honung som jag hoppas ska få min hals normal igen.

Have a nice day :)

p.s. Jag jag vet att mina inlägg är sjukt tråkiga, men jag Öööörkar bara inte anstränga mig. LÄS ELLER SKIT I DET!!!!

jfghkjdbvksdHEJPÅERkjdbsjdbkj



Ligger i sängen och ska förmodligen sova snart, längtar tills i morgon-
För då äääntligen ska det hända grejjer. Jag och lillebror ska få massor av kvalitetstid ihop, för i morgon ska vi ut i backen och åka slalom, ska även träffa min kära vän Louise innan hon åker ifrån mig igen!

Sov så gott :)

Let´s have some fun

Solen skiner i Björketorp, mannen sover fortfarande, jag har varit ute och gått och stoppat i mig frukost. Nu har jag tråkigt och är sjukt rastlös!!! Jag vill åka till Ikea, Ullared, åka skidor, åka skridskor. Alla är tråkiga, ingen vill följa med.
Jag får nog helt enkelt vänta på bättre tider, haha eller???

RSS 2.0